About us

About us

Coco Nails & Spa

Nagelstudio Almere

Over ons

Coco Nails & Spa is een nagelstudio gevestigd in Almere. Wij zijn gestart in september 2010 en zijn sindsdien een begrip geworden voor liefhebbers voor verzorgde nagels en voeten in Almere en omgeving.

 

De drijfkracht achter Coco Nails & Spa is Cuc Giap, beter bekend als Coco en Cookie. Zij toont van jongs af aan al grote interesse voor cosmetica en beauty. Het succesvol afronden van verscheidene cursussen en haar werkervaringen hebben er niet alleen voor gezorgd dat Cuc Giap is gegroeid als allround nagelstyliste, maar ook als trotse eigenaresse van Coco Nails & Spa.

 

 

 

Specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in manicures, pedicures, Acryl nagels, Solar nagels en gellak van O.P.I, CND en Gellish.

Bij Coco Nails & Spa gaan wij voor kwaliteit. Om uw nagels er op zijn best eruit te laten zien, maken wij gebruik van een ruime selectie van O.P.I producten, zoals gellak (GelColor by O.P.I)  en nagellak. Voor het plaatsen van kunstnagels, werken wij met een poeder en een vloeistof, afkomstig van het professionele merk CND.

Tegenwoordig verschijnt er regelmatig informatie over goedkope Solar producten, die mogelijk schadelijk zijn voor de nagels en gezondheid. Het zou gaan om de stof MMA (Methylmetacrylaat). Coco Nails & Spa wilt benadrukken dat wij uitsluitend met een Solar product van CND werken. De stof MMA komt niet in dit product voor. In plaats daarvan zit de stof Ethylmetacrylaat in het product, wat is goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Wij willen u hierbij geruststellen dat Coco Nails & Spa niet werkt met schadelijke stoffen. De gezondheid en tevredenheid van onze klant staan voorop.

Wij hopen u snel te kunnen zien in onze nagelstudio. U bent zowel met én zonder afspraak welkom bij ons.