FAQ

Veelgestelde vragen

Coco Nails & Spa

Hoelang duurt een behandeling?
De tijdsduur hangt af van het type behandeling. Het zetten van een nieuwe set duurt ongeveer 45 minuten. Heeft u nog restanten van een oude set die verwijderd moet worden, dan kunt u hierbij 15 minuten optellen. Opvullen duurt circa 30 minuten en voor een spa pedicure, kunt u rekenen op 20 à 30 minuten.
Houd u er rekening mee dat deze tijdsduur kan variëren, afhankelijk van uw wensen.

—–

Na hoeveel weken moet ik terugkomen voor een (na)behandeling?
Wij raden u aan om na 3 of 4 weken terug te komen om uw kunstnagels op te vullen. Dit hangt af van het tempo waarmee uw nagels groeien.

—–

Wat is het verschil tussen Solar- en Acryl nagels?
Solar is een verbeterde versie van Acryl. De samenstelling van de poeder en de vloeistof is net wat anders, wat ervoor heeft gezorgd dat de kwaliteit erop vooruit is gegaan. De werkwijze van het zetten van Solar en Acryl nagels is bijna identiek aan elkaar. Bij beiden wordt er gewerkt met een mengsel van een poeder en een vloeistof die op uw nagels worden aangebracht. Echter, de laatste stap verschilt. Bij Acryl nagels wordt er een topcoat overheen gedaan om de nagels te laten glimmen. Bij Solar nagels worden de nagels gepolijst met een polishing cream, waardoor de nagels gaan glanzen. Deze glans blijft langdurig.

—–

Wat is het verschil tussen gellak en gewone nagellak?
Gellak is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van nagellakken. Het drogen van de lak gaat door middel van een UV-lamp (60 seconde per gellak laag). Zodra u het onder de UV-lamp vandaan haalt, is de gellak droog. Dit bespaart u veel tijd in tegenstelling tot gewone nagellak, wat langer de tijd nodig heeft om te drogen. Gellak blijft gemiddeld 3 weken goed, afhankelijk van uw nagelgroei. Met gellak hoeft u geen zorgen te maken over nagellak die er afbladdert. Tevens geeft het een buitengewone glans die niet te evenaren is met gewone nagellak. De gellak is niet te verwijderen met de gebruikelijke nagellak remover. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen van gellak.